Fredrika bön och själavårdscenter.

     

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Arkiv

Här under arkiv hittar du undervisning och vittnesbörd från tidigare tillfällen, du är välkommen att botanisera i vad som har undervisats om, och vilka starka vittnesbörd som har lagts fram.

 

 

 

 

 

Hes.34:16 De förlorade skall jag söka upp, de som gått vilse skall jag föra tillbaka, de sårade skall jag förbinda, och de svaga skall jag stärka.

Undervisningen syftar till din egen läkedom, upprättelse och befrielse.

Och vill så utrusta dig att sedan hjälpa andra.

 

Exempel på ämnen:

 Upprättande av Gudsrelationen

 Ande själ och kropp. 1 Tess.5:23 Må fridens Gud själv helga er helt och fullt, och må er ande, själ och kropp bevaras hela så att ni är utan fläck vid vår Herre Jesu Kristi ankomst.

Generations på verkan.

Relationer.

Vikten av att ge och ta emot förlåtelser.

Frihet från förkastelse och fruktan.

Trauman.

Inre brutenhet.

Befrilse. Luk.4:18 Han har sänt mig för att predika frihet för de fångna.

2 Kor.5:17"Alltså,om någon är i Kristus är han en ny skapelse.Det gamla är förbi,se det nya har kommit."Finns något klarare uttryck.Vi är inte placerade i Kristus p.g.a.meriter utan allt är av nåd.I nya förbundet har Gud i Kristus gjort allt för oss.Det saliga bytet äger rum.Jesus tar mina synder,mina misslyckanden.I utbyte får jag del av hans liv.Allt det Jesus gör blir jag delaktig i,jag får del av hans död och uppståndelse,d.v.s.mitt gamla liv dör i hans korsdöd,och som Jesus uppstod så lever jag nu tillsammans med honom. Aposteln Paulus använder uttrycket "i Kristus"vid ett flertal tillfällen-t.e.x.i Ef.1:3,för att visa vad vår position är.Ser vi på oss själva ser vi svaghet synd och misslyckanden.Men ser vi vad vi är i Honom,ja då ser vi syndernas förlåtelse,välsignelse,kärlek,glädje och nytt hopp.Evangeliet om Jesus Kristus är designat just för dig som läser dessa rader.

Björn

 

 

 

 

Nära att dö

 

Hej alla Jesuvänner och alla ni andra ochså :-)
Vill bara skriva och tacka för all omsorg och förbön som jag fått i min svåra sjukdommstid. Har känt mig fullständigt trygg och innesluten i Guds trygga famn. Trots att jag två gånger var nära att dö. Fick jag uppleva att psalm 23 är en verklighet. Vi har en stor och kärleksfull Gud!! Stor kram till er alla (heart) Anneli

 

 

Härlighetens Ande

 

Ljuvligt härligt att vara frälst. I morgon skall ni "vi" få se Herrens härlighet 2 Mos.16:7 det blir en morgon med stor spänning, jag skulle inte vilja missa den dagen då Herren kommer tillbaka, och att han kommer tillbaka kan du vara helt säker på, det har han sagt i sitt ord i 2 Mos.16:10 visade han sig på molnskyn.

Lovsjung Herren

Vi skall lovsjunga Herren för att han gjort härliga ting Jes.12:5 vi kan inte bortse från vad Herren har gjort för oss på korset, då han led och dog för oss. Han tog alla sjukdomar och lidande på sig allt bar han på sina axlar på Golgata väg.

Herrens ord

Himmel och jord skall förgås men mina ord skall bestå Mark.13:31 det är därför så viktigt att veta på vem man tror på. Herrens ord har makt och auktoritet Herrens ord har kraft. Tag dig därför tillvara, för du vet inte när tiden är inne Mark.13:33

Herrens makt och härlighet Mark.13:26. Då Herren kommer tillbaka på skyarna och hämtar sin brud, vill jag vara med bland dom, jag vill höra Herren säga till mig , rätt gjorde du min son. Då skall alla få böja sig för honom, och erkänna att han är den störste av alla, över alla, genom alla, i alla.

 

Tom