Fredrika bön och själavårdscenter.

     

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Dröm upplevelse från Norge

Var inne på en sida som hette Predikaren där fanns en koppling till denna sida. Såg i Gästboken att det var efterlysning på undervisning tänkte kanske ett vittnesbörd kan vara på sin plats.

Dröm
Jag jobbar i ett stort internationellt företag som informatör med Europa som arbetsfält, en natt hade jag en konstigdröm, min chef kom och sa till mig att jag skulle till ett europeiskt land och informera om en produkt.
Jag gjorde mig i ordning och tog flyget dit, väl där så gjorde jag mig i ordning på mitt hotell och skulle gå ut och ta en promenad innan jag skulle sova, hade gått några hundra meter så kom 5 vilddjur rusande mot mig jag blev jätte rädd och vrålade JESU BLOD vilddjuren kröp ihop och såg vättskrämda ut dom darrade, jag tittade på dom och fortsatte att gå, vände mig om och dom låg fortfarande ihopkrupna och darrade. Vaknade på morgonen tänkte på drömmen konstig dröm men sedan så försvann den.

Upplevelse
Några månader efter drömmen så kom min chef in och sa till mig kan du fara till Berlin på en mässa och informera om en produkt, jag gjorde så, allt gick bra under veckan. En kväll innan jag skulle resa hem så tog jag en promenad, hade gått kanske 5 – 600 meter från hotellet så kom 5 män rusande mot mig, jag blev jätterädd, tänkte ska jag bli våldtagen eller rånad, då kom drömmen upp så jag skrek JESU BLOD, männen kastade sig på marken och darrade, jag tänkte Wow vilken kraft i de orden, dom stirrade rakt bakom mig så jag vänder mig om där står 5 änglar ca 4-5 meter långa med dragna svärd tittade på mig och nickade och log dom var skimrande klädda med bälte av guld och diamantinfattning, håret var långt och ljust, från svärden strålade det ut eldslågor, jag klev över männen och gick en bit, men vände mig om igen, änglarna stod fortfarande och sträckte ut sina svärd, vilken mäktig syn. Jag tänkte TACK JESUS.
Detta hände för ca 15 år sedan, har varit fräls i 25 år och Jesus håller i alla väder.(heart)(heart)
Annelie.